LT EN
vlogeris kuris internete turi vaizdo tinklaraštį (vlogą)
Originalo forma vloger
Kitos formos vlog'eris
Susiję žodžiai audioblogas, blogas, blogeris, blogerizmas, bloginimas, blogininkas, bloginti, blogintojas, blogologas, blogorama, blogosfera, blogratis, blogynas, fotoblogas, moblogas, superblogas, veblogas, videoblogas, vlogas, vloginimas, vloginti

Vartosenos pavyzdžiai

Rasyk youtubej HikakinTV, jis yra japonu vlogeris ir tuo paciu beatboxer'is, su savo vlogais jis pristatineja ir rodo va tokius keistus dalykus, apie kurius net nepagalvotum, tuo paciu filmuoja ivairius festivalius, rodo ivairias vietas.. Zodziu visai idomus vlogeris. intern. kom. 2012.

Pastebėjau, kad dar nėra tokios temos, tad sumąsčiau sukurti. Pats esu vlog'eris ir norėčiau sūlaukti normalių pagyrimų ar papeikimų, gal pasiūlymų, ką galėčiau patobulinti. intern. kom. 2014.

Edvino Navicko greičiausiai jau nebereikia pristatinėti, tačiau tiems, kurie vis dar jo nepažįsta, galime priminti. Tai jaunasis Lietuvos „vlogeris", greičiausiai turintis daugiau gerbėjų nei pati Monika Šalčiūtė. Kiekvieno jo „vlogo" laukia dešimtys tūkstančių gerbėjų. Tačiau šiandien jis turi prastų žinių. intern. inf. 2014.